Ana Sayfa > Teknik > TTNET REZALETİ

TTNET REZALETİ

Haziran 21st, 2010

gün geçmiyor ki türk telekom’ un yeni bir rezaleti ile karşı karşıya kalmayayım.. Yıllardır bu sektörde çalışıp bu derece monarşiye dayalı hizmet veren, tekelcilik ile müşterilerini soymanın yollarına başvuran başka bir servis sağlayıcı görmedim desem yalan olmaz..

yaşadığım problemi kişisel blog alanıma taşımadan önce türk telekom destek hattı ile toplamda 5 telefon görüşmesi yaptım ve herbiri birbirinden tutarsız cevaplar aldım, gönderdiğim 2 e-postama yanıt dahi alamadım.

4. telefon görüşmemde sistemlerde problem olduğu ve bilgilerime dahi ulaşılamadığını büyük bir pişkinlikle söylemekten çekinmeyen sözüm ona personellerden sonuncusu ise nazik yaklaşımıma rağmen telefonda sürekli agresif ve yüksek ses tonu ile konuşmuş ve son olarak telefonu yüzüme kapatmayı seçmiştir.

çağtay ismini veren sözüm ona personelin bence bu sektörden ve hatta hizmet sektöründen tamamen çekilmesi, öncelikle kaybettiği özgüvenini kazanmasını ve mesleki olarak kendini geliştirmesini önermekten başka yapabilecek birşey bulamıyorum.

Yaşadığım probleme gelince 10 gündüz online işlem merkezi hizmetlerinden yararlanamamaktayım ve birbirinden tutarsız aldığım bilgileri toplayınca türk telekomun tamamı ile kendi altyapılarındaki yönetim zaafiyeti ayan beyan ortaya çıkmaktadır.

Yeni üyelik sistemlerinde aynı telefon numarası yada hizmet numarası ile birden fazla kayıt yapılmakta, fakat gerçek ve gerçek dışı kayıtlarında dahi şifre bilgisini ile gönderememektedir.

sonuç olarak bir post fonksiyonunu çalıştırmaktan aciz bir yazılım ekibi ile daha çok rezalete imza atacaklarını düşündüren bir kurumdan hizmet aldığım için ve hizmetin alternatifini verecek başka bir kurum olmayan bir ülke vatandaşı olmaktan utanç duyuyorum.

söyleyebileceğim tek şey “ALLAH BELANIZI VERSİN”

Share

Teknik , , , , ,

  1. Henüz yorum yapılmamış
  1. Trackbacks henüz yok.